RULLEGARDINER

Rullegardi classic


Design og funksjon i ett. Velkommen til en ny generasjon rullegardiner som du kan styre manuelt ellervia en app fra smarttelefonen din.


RULLEGARDIN CLASSIC er et konsept med konfigurasjoner som er gjennomtenkt i alle komponenter. Et skarpt, fleksibelt og forståelig konsept som aldri etterlater noen tvil om mulighetene for funksjoner, valg og sammensetninger.


Estetik, funktionalitet og design i ét
Et langtidsholdbart og driftssikkert system laget med fokus på detaljer.

Det gjelder alt fra metalllogo, monteringslist (nyhet) og sikkerhetskomponenter i to versjoner til det økte antallet farger som alltid passer sammen fra beslag til bunnlister.


RULLEGARDIN CLASSIC samler stilren estetikk, sikker funksjonalitet og fleksibelt design i én gjennomført løsning.


Kontroller rullegardinene fra din smarttelefon
RULLEGARDIN CLASSIC bruker MotionBlinds batterimotorer som standard. I tillegg til Smart Home-integrasjon og app-styring, inkluderer MotionBlinds en «Pull control». Den fjerner behovet for fjernkontroll, selv om man fortsatt kan velge det. I tillegg kan man med batterimotorer fra MotionBlinds få motordeksler som matcher systemfargene. Som et alternativ er det mulig å velge Somfy batterimotorer, men disse har ikke motordeksler med matchende systemfarger.

Rullegardiner i alle dimensjoner


Våres rullegardiner finnes i stort utvalg – fra små til svært store dimensjoner, utført med beslag og valser i mange størrelser.

Vår kolleksjon av rullegardiner spenner fra klassiske og ensfargede tekstiler over mønstrede duker og til rullegardiner med spesifikke og avanserte tekniske egenskaper i forhold til lys og varme.

Rullegardinene fås med valser fra 25 til 84 mm. Alle kan betjenes manuelt eller motorisert. Vårt store fokus på nøyaktighet sikrer blant annet at rullegardinen alltid kjører lett og presist opp og ned.